Výroční schůze LK Arni

Rok se sešel s rokem a je tu zase výroční schůze LK Arni Valteřice. Vždy se na schůzi moc těším. Skalany jsou úžasné místo a když se to spojí s vyjímečnou partou, tak je na vynikající víkend založeno. Bohužel díky moribundusu se nemohli zúčastnit všichni klubáci. Ubytování u Obručníků vše jen podtrhuje.

Příjezd jsem měl naplánován na pátek a odjezd na neděli před obědem. Po cestě nabral klubáka Jirku z Litomyšle. Páteční večer byl v duchu společenských povinností. V sobotu jsme měli všichni možnost projít místní parkur. Zvládl jsem to do večera 2,5x. Večer jsem pěkně cítil ramena. 🙂 Nejvíc mě pobavilo odpolední kolo. Střílel jsem společně s Kájou a Liborem. Už na začátku jsme si řekli, že to tentokrát zkusíme z červených kolíků. Ty jsou určeny pro kladkové luky = větší vzdálenost od zvířat. Kája nám ukázala jak se to má dělat. Dostali jsme s Liborem pěkně napráskáno. V neděli ještě před odjezdem jsme si ve stejné partě obešli polovinu parkuru. To už jsem trpěl jak kůň. Ramena a záda toho měly dost. Bylo to vidět na úspěšnosti zásahů.

V sobotu večer se během schůze probraly povinné body k organizaci klubu. Hlavní hřeb večera byla oslava plnoletosti jedné z klubových děv. Následující večer se rozjel za velké podpory kytar a badja v podání Jardy, Petra, Ninji. Popsat umění výše uvedených neumím, musí se to zažít. 🙂

Příprava večeře v podání Libora a Káji.
Nádherné prostředí parkuru ve Skalanech.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *