iPad

Už chvíli používám iPad pro veškerou práci. Postupně jsem se dostal k tomu, že na něm zvládnu 95% své činnosti. Zatím jediné co nemám vyřešeno je 2D a 3D kreslení. Věřím, že i to se mi podaří zlomit.

Co mě vedlo k používání iPadu? Je to hlavně operativnost, iPad mám stále při sobě. Jen jsem se musel naučit jiné pracovní postupy. Hodně jsem se inspiroval na YouTube kanálech Petra Máry a Honzy Březiny. Časem se k nim přidaly videa od Filipa Brože. Všichni jsou školitelé produktů Apple a osobního rozvoje. Aktuální situace s Covid 19 a učení dětí doma mne donutilo zkušenosti předat dál dětem a hlavně je u nich prohloubit.

V týdnu jsme s Eliškou a Honzou sledovali iPure Apple konferenci, která by měli být časem i na YouTube, kde bylo probráno hodně workflow právě na zařízení apple. Bylo to pro mne získání pár nových pohledů, kam děti směrovat. Jen je trochu zdlouhavé hledat aplikace pro výuku. Před časem pro nás bylo malým zázrakem, když jsme narazili na aplikaci Notability. V ní si můžou děti dělat přehledné poznámky k učivu ve škole.

Ještě malé shrnutí k čemu všemu iPad využívám. Kromě běžných činností jako je konzumace obsahu ( net, YouTube, Podcast atd ) jej používám na leteckou navigaci, plánování letů a dalších věcí kolem lítání s ULL. ( není jich málo 🙂 ) Dále jej používám k tvorbě webových stránek a veškerou kancelářskou činnost. Postupně objevuji další a další věci, s kterými mi iPad úžasně pomáhá.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *